Maak de juiste keuze

Op deze pagina zijn alle inschrijvingen te vinden.
Maak een keuze uit VMBO, MBO, Thuisbakkers, Professionals of Innovatief Worstenbroodje.
Inschrijven

Ben je een professionele bakker of slager in Noord-Brabant, dat wil zeggen dat je er werkzaam bent of een eigen zaak hebt, dan kun je inschrijven in de klasse PROFESSIONALS.

45,00

De stichting Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje is op zoek naar echte kenners van het Brabants worstenbroodje. Heb je oog voor detail, weet je bijzondere smaken te waarderen en krijg je nooit genoeg van een Brabants worstenbroodje? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor de consumentenjury voor de verkiezing van Het lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022. We gaan enkele keren een beroep op je doen. Zet bij de bestelnotities (optioneel) uw MOTIVATIE.

0,00

Ben je student op een MBO-school met een afdeling Bakkerij of Slagerij in Noord-Brabant en je bent enthousiast in het bakken van worstenbroodjes dan kun je meedoen met de wedstrijd en mag je inschrijven in de klasse MBO.

8,50

Ben je leerling van een VMBO-school met een afdeling Bakkerij, Slagerij, of HBR in Noord-Brabant en je bent enthousiast in het bakken van worstenbroodjes, dan kun je meedoen met de wedstrijd en mag je inschrijven in de klasse VMBO.

8,50

Ben je een enthousiaste thuisbakker, woonachtig in Noord-Brabant en wil je graag meedoen met de wedstrijd van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje,  dan kun je inschrijven in de klasse THUISBAKKERS.

8,50

Ben je helemaal enthousiast over worstenbroodjes en heb je eigenzinnige ideeën hierover, doe dan mee in deze klasse. Je kunt je dan helemaal uitleven in receptuur, vulling, smaak, vorm en grootte. Je dient dan wel receptuur en een klein verhaaltje mee in te leveren bij je innovatieve worstenbroodjes. Iedereen mag in deze klasse inschrijven!!!

8,50