Workshop Thuisbakkers​

Maak Zelf Je Eigen Worstenbroodje Tijdens De Workshop `Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje`.​

Op  dinsdag 12 november organiseert ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ een  workshop worstenbrood bakken voor de thuisbakker.
Iedereen die graag worstenbroodjes zou willen leren bakken, maar niet goed weet hoe dat moet, mag zich inschrijven.
Er zijn 4 locaties waar deze mogelijkheid geboden wordt, allemaal op dezelfde tijd. Men kan een locatie naar keuze opgeven.
De scholen waar gebakken gaat worden zijn:
• Markland College in Oudenbosch, Pagnevaartweg 5
• De Rooi Pannen in Eindhoven, Kaakstraat 1
• Summa College in Eindhoven, Sterrenlaan 10
• Cingel College (Curio) in Breda, Terheijdenseweg 414

De datum is dinsdag 12 november. Men wordt om 18.00 uur ontvangen met een kopje koffie of thee en starten de workshop om 18.15 uur. De bijbehorende recepten krijgt men mee naar huis met de zelf gebakken worstenbroodjes. De kosten bedragen € 15,-. Hiervoor krijgt men de 15 zelf gebakken worstenbroodjes, receptuur, koffie en frisdrank tijdens de avond. Degene die na het bakken erg enthousiast zijn geworden kunnen zich direct inschrijven voor de wedstrijd Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2020 voor de Thuisbakkers.

Er is één maar, wat de inschrijvingen betreft………. Vol is vol.

Inschrijven: www.hetlekkerstebrabantseworstenbroodje.nl bij Workshop.

De betaling van het inschrijfgeld (€15,-) dient tegelijk bij inschrijving te worden voldaan door het verschuldigde bedrag over te maken op rek.nr.      NL87 RABO 0322779472 t.n.v. R.J. Snels, inzake Worstenbroodje, met vermelding van naam, woonplaats en voorkeur locatie. Na betaling en inschrijving is de inschrijving definitief. Inschrijven voor 21 oktober.

* indicates required
Akkoord.